Home Vissen Vogels Klimmen Kalender Prijzen Contact
Granada, Cordoba, Sevilla, Ronda, Malaga bereikbaar binnen 1˝ uur.
EN NL DE FR ES NO SE DA
Gerestaureerde Andalusische boerderij in centrum van het Malaga Merengebied.
Lichte, gerenoveerde vakantiewoningen met groot terras en prachtig uitzicht.
Malaga Merengebied met het nationalpark en de El Chorro kloof.
Foto's van de vakantiewoningen, finca en het Malaga Merengebied.
Ervaringen van voormalige gasten van onze finca, Malaga Merengebied, Andalusië.
Tussen bergen, meren en natuurpark, zonder huizen in het zicht.
Granada, Cordoba, Sevilla, Ronda, Malaga bereikbaar binnen 1˝ uur.
Actieve vakanties, activiteiten in bergen en meren, Malaga Merengebied.
Autoverhuur tijdens uw vakantie in het Malaga Merengebied.
Goede Spaanse wijn, tapas, verse vis, paëlla en heerlijke salades.
Boodschappen doen in de supermarkt van het nabijgelegen dorp.
Goede verbindingen naar Malaga luchthaven en Malaga Merengebied.
Boek vakantiewoning voor uw vakantie in het Malaga Merengebied.
Informeer naar beschikbaarheid en prijs rechtstreeks met de eigenaren.
Vanuit de vakantiewoningen van onze finca kunt u 5 van de 's werelds grootste culturele attracties gemakkelijk binnen 1˝ uur met de auto bereiken. Het Malaga Merengebied ligt centraal voor zowel natuur als culturele bezienswaardigheden.

In de loop van de afgelopen 10 jaar, heeft Malaga een cosmetische en culturele bloei ervaren. In 2003 werd het Picasso museum geopend, en de collectie telt nu meer dan 200 van zijn werken. Ook het museum bij het Alcazaba-Gibralfaro kasteel en het Romeinse theater zijn zeker een bezoek waard. Dit geldt eveneens voor Picasso's geboorteplaats en de prachtige kathedraal. Of gewoon een wandeling door de drukke stad, met al de kleine straatjes, cafés en moderne winkels in de gerenoveerde straat Calle Marques de Larios is aan te bevelen.

Het Malaga Merengebied ligt centraal voor zowel natuur als culturele bezienswaardigheden.


Antequera is een zeer rijke historie stad met het grootste aantal kerken per hoofd van de bevolking in Spanje (200). Santa Maria la Mayor en die Iglesia Colegial de San Sebastian zijn de meest indrukwekkende. Van het fort op de heuvel heeft u een prachtig uitzicht over de stad. In het centrum bevindt zich de arena waar u in het kleine gezellige museum/restaurant van de beste tapas met een glas sherry kunt genieten terwijl u luistert naar de verhalen van het stierenvechten door de tijden heen.

Een bezoekje waard zijn ook de drie prehistorische grotten Cueva de Menga, Cueva de Viera en Cueva del Romeral. Op weg naar huis vindt U een omweg naar El Torcal, waar U de prachtige rotsformaties die aan een maanlandschap doen denken, kunt bewonderen.

Klik hier om een appartement te boeken  

 

Centraal gelegen voor enkele van de 's werelds grootste bezienswaardigheden, La Alhambra in Granada, La Mezquita in Cordoba, Sevilla en Ronda.  


Onze finca ligt in de buurt van Malaga, en een van 's werelds grootste kunstschatten: het Alhambra in Granada, de grote Moorse moskee in Cordoba, met zijn prachtige pijlers, de Giralda van Sevilla kathedraal en niet te vergeten de oude arena en de indrukwekkende brug van Ronda.


Vanuit de vakantiewoningen van onze finca kunt u 5 van de 's werelds grootste culturele attracties gemakkelijk binnen 1˝ uur met de auto bereiken.
La Alhambra en Granada Granada. La Alhambra. Hoog op de lijst van 100 beste plekken ter wereld, 140 km
La Mezquita en Cordoba Cordoba. La Mezquita, Hoog op de lijst van 100 beste plekken ter wereld, 140 km
Ronda Ronda. De brug en de oudste arena van Spanje. 70 km
Sevilla Sevilla. De Kathedraal en het Alcazar. World Heritage Site. 180 km
GIbraltar Gibraltar, Britse kolonie. 200 km.
Morocco Morocco. 200 km en 45 min. met de fast-ferry.
Malaga Malaga. Het Picasso museum en Alcazaba. 68 km.
Antequera Antequera. Iglesia Colegial de San Sebastian. 30 km.
Centraal gelegen voor enkele van de 's werelds grootste bezienswaardigheden, La Alhambra in Granada, La Mezquita in Cordoba, Sevilla en Ronda.
culturele bezienswaardigheden. Granada, Cordoba, Sevilla, Ronda, Malaga bereikbaar binnen 1˝ uur. Centraal gelegen voor enkele van de ’s werelds grootste bezienswaardigheden, La Alhambra in Granada, La Mezquita in Cordoba, Sevilla en Ronda. alhambra granada cordoba sevilla ronda malaga gibraltar bezienswaardigheden bezoeken attracties. Vanuit de vakantiewoningen van onze finca kunt u 5 van de ’s werelds grootste culturele attracties gemakkelijk binnen 1˝ uur met de auto bereiken. Het Malaga Merengebied ligt centraal voor zowel natuur als culturele bezienswaardigheden.